Ia-ti viata inapoi!

Pun in slujba oamenilor experienta mea de peste 25 de ani in terapii energetice complemetare si naturiste!

Am studiat si studiez modalitatile care pot ajuta oamenii sa isi redobandeasca sanatatea sau sa isi amelioreze starea de boala.

Lucrez in colaborare cu alti doctori si specialisti in medicina naturista si impreuna facem un program personalizat pentru fiecare persoana care doreste sa isi recapete sanatatea.

Daca esti diabetic si/sau suferi de alte afectiuni, putem sa te ajutam. Te asteptam cu analizele medicale si la o discutie privata pentru a alege impreuna care este varianta cea mai buna pentru tine!Folosim doar suplimente si produse naturale!

In cazul in care doresti sa pastrezi si medicamentatia alopata recomandata, vom analiza ce anume suplimente iti sunt necesare pentru a nu intra in carenta de vitamine si minerale care iti vor afecta si alte organe!

Nu lasa timpul sa treaca pentru ca este in defavoarea ta!

Iti vom explica ce se intampla in organismul tau si ce anume se poate imbunatati sau schimba! 

Boala este o  dezordine si o inflamatie a organismului, stare care se poate schimba!

Nu exista boala care sa nu se poata vindeca, ci doar bolnav care sa nu doreasca sa iasa din zona de victima si sa faca ceva pentru el! 

FA ACUM ceva pentru tine si hai sa vorbim!

DISCUTIA ESTE GRATUITA!

Daca in urma discutiei doresti indrumare si consideri ca vrei sa intri in programul nostru de sustinere, vom fi alaturi de tine pe parcursul acestui proces.

Suna-ma pentru o programare la 0732639979!

Florina Alecsandrescu