You are currently viewing Curs Energia Tahionica

Curs Energia Tahionica

 • Tahion, tacyon (sau Tachyon – se pronunţă „Takion”) nu este o frecvenţă/energie dar este baza tuturor frecvențelor
 • Totul evoulează/vine de la Tahion
 • Când Tahionul este în apropierea dizarmoniei, creează echilibru (transformă dezechilibrul în echilibru).
 • Formele perfecte sunt codate în Tahioni;
 • Tahion nu vindecă, dar corpul transformă energia;
 • Tahion este mai rapid decât viteza luminii;
 • Când Tahionul este aproape de CEM (câmpuri electromagnetice) schimbă efectul câmpurilor negative în energii pozitive/utile.

Tahion 1: Aici vei fi iniţiat/vei avea o putere mai mare în Energia Tahionică.Vei învăţa cum să creezi unelte Tahion care pot fi aşezate pe corp, utilizate pentru încărcarea apei, pentru a neutraliza CEM etc.

Tahion 2: Vei fi iniţiat în Energia Tahionică iar puterea îţi va fi mărită.

Tahion 3: Puterea îți crește și vei fi învăţat cum să creezi unelte mai puternice pentru a putea fi folosite în terapie. Vei fi învăţat cum să dai mai departe inițierile Energia Tahionică 1-2-3.

Tahion 4-5-6: Puterea o să îţi fie mărită cu 100% după Tahion 6. O să înveţi teoretic cum să creezi o antenă laser, pentru a direcţiona energia. O să fi capabil să dai mai departe inițierile în Energia Tahionică 4-5-6.   

Tahion 7-8-9: puterea o să îţi crească la 300% după Tahion 9. Vei fi învăţat cum să transformi corpul tău într-o antenă Tahionică. O să fi capabil să dai mai departe inițierile în Energia Tahionică 7-8-9.

Chiar dacă ar trebui să fie 14 zile între fiecare iniţiere (pentru că energiile să se integreze în aură), puteţi primi şi alte iniţieri în acea perioadă. Pentru a primi inițierile în Tahion este necesar să aveţi iniţierile Kundalini Reiki 1-2-3.

Initierea in acest sitem care cuprinde 9 grade care se da pe fiecare in parte. Pentru inscriere poti sa dati mesaj.

Va multumesc cu recunostinta!

This Post Has 2 Comments

 1. Maria Roibu

  Prețul este pt fiecare grad între 200-400 lei?

 2. adm-terapii

  Da, depinde de cate grade puteti sa primiti. Se face o verificare inainte de orice initiere.Dar, de exemplu daca se iau 3 grade, sponzorizarea este 300 de lei.

Leave a Reply

CAPTCHA ImageChange Image