You are currently viewing Curs Matrix

Curs Matrix

Ce este Matrix?
Tehnici de trezire
Oamenii dorm… se duc la școală, la serviciu, se căsătoresc, fac copii și își trăiesc toate acestea dormind. Condiţia normală a omenirii este aceea de pierdută în gânduri deoarece mai toţi oamenii îşi petrec întreaga lor viaţa închişi şi limitaţi de propriile lor gânduri. Ei nu trec niciodată dincolo de spaţiul îngust, de acel sentiment de sine paralizant, particular care este condiţionat de trecut.
Foarte puțini sunt aceia care stiu că în fiecare fiinţă umană, se află o dimensiune a conştiinţei mult mai adâncă decât gândirea. Ea este adevărata esenţă, a ceea ce suntem noi cu adevărat. I-am putea spune prezența, conştiinţă nelimitată, sau conştiinţă necondiţionată. În învăţăturile vechi, ei i se spune ”Hristos din interiorul nostru”, sau ”natura noastră de Buddha”.
A găsi aceea dimensiune sau a ajunge la ea, ne eliberează pe noi şi pe lume de suferinţă. ,,Micul Eu” fabricat mental este tot ceea ce oamenii cunosc şi acest Eu le determină viaţa. Iubirea, bucuria, veselia, creativitatea şi pacea cea mai adâncă, nu pot apare în viaţa noastră decât numai prin aceea dimensiune a conştiinţei necondiţionate.
Aprofundati acest subiect la Cursul Iesirea din Matrix

Durata

1 luna, 2 ore/saptamana

Pentru mai multe informatii puteti sa ma contactati la numarul de telefon 0732 639 979

Inscrie-te aici!

Leave a Reply

CAPTCHA ImageChange Image