You are currently viewing Curs Johrei

Curs Johrei

Ce este Johrei?

Dragii mei,

doresc sa va introduc intr-o tehnica de terapie secreta si cu “circuit inchis” numita Johrei sau Jourei.

Ce este Johrei?

Mokichi Okada sau Meishu-sama este persoana careia i s-a relevant aceasta tehnica, cam in aceiasi perioada in care Mikao Usui primea informatiile despre Reiki. Tehnica de vindecare Johrei este folosita mai mult in America unde gasim si Fratia Jourei. Tehnica desi simpla in aparenta, este foarte puternica, fiecare punct beneficiind de transmisie energetica intre 30 de secunde si 1 minut.

Jourei (Johrei) este un cuvant japonez a carui traducere este “purificarea spiritului”.Tehnica este o combinatie a energiilor Foc si Apa (Soare si Luna) care se pare ca au fost primite prin intermediul lui Bodhisattva Kannon.

Beneficiile:

Este o metoda foarte puternica de vindecare ce poate fi directionata oriunde in timp si spatiu.

Tehnica Jourei iti reda starea de sanatate prin dizolvarea,   (arderea) impuritatilor spirituale si ridicarea vibratiei.

Este o cale de trezire spirituala, un drum catre Sine.

Deasemenea, mai mult decat faptul ca lucrezi direct cu Jourei la nivel spiritual, te purifici fizic, mental, emotional si karmic.

Care sunt pasii?

Pentru ca sa fii initiat in sistemul de vindecare Johrei este necesar ca inainte de acordaj sa primesti 18 transmisii energetice, timp de 30 de minute (de la distanta).

Acestea te vor pentru curata si te vor pregati putin cate putin sa primesti acordajul in puternica energie Johrei. Dupa initiere vei primi un TOTEM pe care il vei purta la gat atunci cand doresti sa lucrezi cu energia Jourei 

Lineajul este Bodhisattwa – Meishu sama – Henry Ajiki – Pat Starron – Don Beckett – Florina Alecsandrescu

Va astept cu drag si cu mare bucurie sa va impartasesc din experienta mea!

 

Leave a Reply

CAPTCHA ImageChange Image